Sklep charytatywny fundacji
Kupując - pomagasz!

Gratka dla tropicieli okazji!

Znajdziecie w nim rzeczy wyjątkowe i zaskakujące. Ceny zakupu bywają bardzo niskie - na aukcji wszystko jest możliwe!

Strona główna>Sklep charytatywny

Sklep charytatywny pełen jest niespodzianek - nasi darczyńcy przynoszą rzeczy, które po selekcji są Państwu proponowane.

Wybieramy rzeczy w co najmniej bardzo dobrym stanie lub nowe. Aukcje pozwalają na zakup ich po bardzo korzystnych cenach.

Cały dochód z aukcji przeznaczamy na pomoc potrzebującym i działalność statutową Fundacji Hipoterapia.

Aukcje charytatywne
Oryginalne sandałki na wysokim obcasie
Oryginalne i unikatowe sandały na wysokim obcasie. Buty w pięknym wzorze w pawie pióra. Buty będą idealnym dopełnieniem stylizacji - stanowią piękną ozdobę. Świetne dla pewnych siebie kobiet, które lubią zaskakiwać stylem i dodatkami.
Zobacz więcej...
Książka “Siwy dym” - Krzysztof Kopka
cena sugerowana przez wydawcę: 34,90 zł stan: idealny Książka została podpisana przez samego Władysława Frasyniuka !!! Wydawnictwo: Terra Nullius Liczba stron: 280 “Siwy dym – to znakomita, trzymająca w napięciu historia, która powstała na podstawie niepublikowanych dotąd w tak szerokim zakresie więziennych wspomnień Władysława Frasyniuka – legendy dolnośląskiej Solidarności – z lat 1982–1984. To pierwsza na polskim rynku książka, która w nowatorski sposób opowiada historię zmagań działaczy opozycyjnych z komunistycznymi władzami. Mimo poważnego tematu, autor – znany m.in. jako twórca scenariusza kandydującego do Oscara filmu 80 milionów – nie popada w ton martyrologiczny. Opowieść ma charakter sensacyjny, jest napisana barwnym, a czasami wręcz dosadnym językiem. Nie brak w niej także humoru i pikantnych dykteryjek.
Zobacz więcej...
KASK motocyklowy NEXX SX.60 BASIC
SX.60 BASIC to jeden z wielu wariantów bogatej gamy modelowej SX.60. To bardzo prosta i zarazem elegancka skorupa, która będzie pasowała zarówno użytkownikom skuterów, jak i właścicielom motocykli chopper/cruiser. Płytka skorupa i daszek idealnie sprawdza się podczas jazdy w ciepłe dni. Charakterystyczne cechy tej odmiany to skorupa kasku na zewnątrz pokryta skórą oraz przyciemniający wizjer główny (60%). To idealny kask do miejskiej jazdy skuterem.” SKORUPA wykonana z materiału ATR SYSTEM ZAPIĘCIA szybki system zwalniający z mikroregulacją Produkt nowy
Album Małopolskie Dni Dziedzictwa Kulturowego
Wysokiej jakości, duże zdjęcia, opisy w j. polskim i angielskim, album jest nowy. Przepięknie ilustrowany album z zabytkami z Małopolski. Idealna na prezent dla pasjonatów historii i architektury. Publikacja obejmuje dziesięć edycji Małopolskich Dni Dziedzictwa Kulturowego z lat 1999-2008
Siodło rajdowe
Siodło rajdowe firmy Daw Mag, 17 cali, rozstaw łęku M. Ok 11 letnie, bardzo mało używane Stan bardzo dobry. Kolor ciemnobrązowy.

Zobacz wszystkie aukcje fundacji