Fundacja Hipoterapia - 1%. Hipoterapia, fundacja, dzieci.

2016-08-11

Przekazując 1% podatku naszym podopiecznym pomagasz niepełnosprawnym dzieciom i młodzieży pokonywać trudności dnia codziennego oraz uczyć się samodzielności.

Skorzystaj z łatwego, bezpiecznego i renomowanego programu, żeby rozliczyć błyskawicznie swój PIT, a Twoj 1% zostanie automatycznie przekazany na konkretne potrzeby naszych dzieciaków i młodzieży!

Darmowy Program PIT

A jeśli wolisz wypełniać PIT ręcznie? Wpisz nasz KRS 0000043097 do odpowiedniej rubryki zeznania podatkowego!

1% to tak niewiele wysiłku, a tak wielkie rezultaty dla ponad 100 naszych podopiecznych!

To najprostszy sposób podzielenia się

z tymi, którzy naprawdę potrzebują Twojej pomocy.

Od 1989 roku pomagamy dzieciom i młodzieży ze sprzężonymi niepełnosprawnościami, mózgowym porażeniem dziecięcym, przepuklinami oponowo-rdzeniowymi, autyzmem, zespołem Downa, opóźnieniami psychoruchowymi, nadpobudliwością lub zaburzeniami emocjonalnymi.

Darmowy Program PIT dostarcza doświadczona i renomowana firma PITax.pl Łatwe podatki.

W jaki sposób wykorzystujemy pozyskane środki?

Jesteśmy organizacją pożytku publicznego. Nie prowadzimy działalności gospodarczej. 100% pozyskanych środków finansowych przeznaczamy na realizację celów statutowych: organizację zajęć i projektów terapeutycznych, spotkań konsultacyjnych dla ponad 100 dzieci i młodzieży niepełnosprawnej rocznie, a także na wsparcie ich rodzin.

1% Podatku to 100% Radości!

Korzystając z naszego programu automatycznie przekazujesz 1% naszej Fundacji, nie ma w nim możliwości wybrania innej organizacji ze statusem OPP

Fundacja Hipoterapia Kraków, 1% dla opp, 1% dla dzieci, łatwy program 1%