Fundacja Hipoterapia - DrOmnibus. Hipoterapia, fundacja, dzieci.

DrOmnibus

Wkraczamy w nowe technologie!

Wraz ze sztabem ekspertów ds. terapii i specjalistów od technologii mobilnych przygotowaliśmy nowe, kompleksowe narzędzie do wspierania terapii dzieci z zaburzeniami rozwoju i/lub zachowania (w tym autyzm, Zespół Downa, ADHD, porażenie mózgowe) – DrOmnibus.

DrOmnibus zawiera aplikacje na tablety wraz z systemem śledzenia postępów dziecka dające możliwość prowadzenia działań w każdym miejscu – w tym w trakcie zajęć z terapeutą oraz w domu dziecka. To połączenie tego, co najlepsze w świecie terapii i technologii, mobilne narzędzie najwyższej jakości cechujące się wysoką atrakcyjnością wizualną i skutecznością we wspieraniu tradycyjnych metod terapeutycznych.
Więcej szczegółów na stronie www.dromnibus.com

Chcesz, by Twoje dziecko uczestniczyło w testach nowego narzędzia DrOmnibus?
Napisz do nas na adres: kontakt@dromnibus.com.

Więcej szczegółów na stronie www.dromnibus.com.