Fundacja Hipoterapia - Rozlicz swój PIT z naszym programem PITax Łatwe podatki!. Hipoterapia, fundacja, dzieci.

Rozlicz swój PIT z naszym programem PITax Łatwe podatki!

Rozlicz swój PIT z naszym programem PITax Łatwe podatki!

2019-02-19

Profesjonalny, łatwy i bezpieczny program PITax Łatwe podatki do rozliczenia podatku za 2018 rok!

zdjęcie pitax

Czym jest Program PIT?

Zapraszamy do skorzystania z darmowego, bezpiecznego i profesjonalnegoprogramu do wypełniania rozliczeń podatkowych Dzięki niemu bez problemów i bardzo szybko wypełnią Państwo każdy PIT. Z naszym programem można wydrukować gotowy do wysyłki dokument, lub od razu przesłać go do systemu Ministerstwa Finansów drogą elektroniczną.

Jeśli jednak wolą Państwo wypełniać PIT ręcznie z naszym programem również można to zrobić!

Jak działa program?

Program umożliwia poprawne wypełnienie druku PIT w 5 minut. Wystarczy, że odpowiedzą Państwo na przygotowane pytania, a kreator sam wybierze i odpowiednio wypełni dokument PIT. Można również szybko pobrać odpowiednie druki i wypełnić je samodzielnie. Program umożliwia wydruk gotowych do wysyłki, uzupełnionych PITów, a także daje możliwość natychmiastowej wysyłki elektronicznej.

Aby wypełnić deklarację wystarczy Ci parę minut, przygotowane dokumenty

oraz filiżanka dobrej kawy…

Będziemy wdzięczni za przekazanie 1% Twojego podatku podopiecznym Fundacji Hipoterapia - Na Rzecz Rehabilitacji Dzieci Niepełnosprawnych.

Kim jesteśmy?

Od 1989 roku pomagamy dzieciom i młodzieży zbudować taki poziom sprawności fizycznej i psychicznej, aby mogli wkroczyć w dorosłość z maksymalną samodzielnością oraz poczuciem wiary we własne siły!

Nasi podopieczni, to ponad setka dzieci i młodzieży o różnych typach schorzeń, takich jak: mózgowe porażenie dziecięce, autyzm, zespół Aspergera, zespół Downa, sprzężone niepełnosprawności, nadpobudliwość i zaburzenia emocjonalne, schorzenia genetyczne i inne.

W jaki sposób pomagamy?

1% w 2018 roku - jak udało się go wykorzystać...?

• Pomogliśmy wielu rodzinom osób niesamodzielnych
  • Mogliśmy kontynuować codzienną terapiędla ponad setki naszych podopiecznych: hipoterapię, arteterapię, fizjoterapię, trening społeczny w parach oraz terapię z tabletem przy pomocy narzędzia DrOmnibus