Fundacja Hipoterapia - "Pełnia szczęścia" po spektaklu!. Hipoterapia, fundacja, dzieci.

"Pełnia szczęścia" po spektaklu!

"Pełnia szczęścia" po spektaklu!

Już jest po premierze spektaklu Integracyjnej Grupy Teatralnej "Kucyki" pod tytułem "Pełnia szczęścia". Kto nie był, niech żałuje. Widownia najpierw wzruszona, a za chwilę śmiejąca się i bijąca brawo w czasie spektaklu, otrzymała dawkę niezwykłej energii.

Aktorzy i tancerze dali z siebie wszystko.Na widowni łzy mieszały się z uśmiechem, jak to w życiu bywa. Młodzi artyści w niezwykle atrakcyjnej formie opowiedzieli historię o sobie, ale również o każdym siedzącym na widowni człowieku. Wszyscy przecież musimy wyruszyć w podróż, by znaleźć to, czego nam brakuje i osiągnąć pełnię szczęścia.

Osobne brawa należą się wolontariuszom i grupie uczniów XXX LO im Św. Brata Alberta - Adama Chmielowskiego. Ich wkład w spektakl jest nieoceniony.

Na uwagę zasługuje niełatwa reżyseria spektaklu na podstawie zaimprowizowanych, a potem zmodyfikowanych tekstów młodych ludzi. Wszystko było spójne, zaskakujące i na wysokim poziomie artystycznym. Gratulacje!

Czekamy z niecierpliwością na kolejne spektakle.

Bardzo dziękujemy Dyrekcji i Uczniom XXX LO im Św. Brata Alberta - Adama Chmielowskiego.

Za przygotowanie grupy dziękujemy Reżyserowi Panu Wojciechowi Terechowiczowi oraz Pani Agnieszce Kolanowskiej.

Za zdjęcia dziękujemy niezawodnej Pani Basi Czopek - których więcej znajdziecie na naszym Facebook'u.

spektakl kucyki, fundacja hipoterapia, teatr integracyjny
załączniki galeria obrazów