Fundacja Hipoterapia - "Hipoterapia. Fizjoterapia na koniu i przy koniu" dr n. med Ingrid Staruß . Hipoterapia, fundacja, dzieci.

"Hipoterapia. Fizjoterapia na koniu i przy koniu" dr n. med Ingrid Staruß

"Hipoterapia. Fizjoterapia na koniu i przy koniu" dr n. med Ingrid Staruß

Już w sprzedaży! Najnowsza wersja „Hipoterapii” wydana przez naszą Fundację, która przeniesie Cię do świata fizjoterapii i jednej z jej metod - hipoterapii. Chcesz dowiedzieć się więcej na temat nowoczesnych form terapii osób z niepełnosprawnością? Przeczytaj koniecznie!

Jeśli chcesz poznać podstawy fizjoterapii, a także zgłębić tajniki jednej z jej metod jaką jest hipoterapia ten podręcznik jest dla Ciebie! „Hipoterapia. Fizjoterapia na koniu i przy koniu” to bogato ilustrowana, najnowsza wersja „Hipoterapii”, która, dzięki praktycznym poradom, jest jeszcze bardziej przydatna w pracy fizjoterapeuty. Studium przypadków, o które został uzupełniony ten podręcznik sprawia, że nauka jest prostsza, a opisywana teoria bezpośrednio powiązana została z działaniem praktycznym. Zachęcamy do lektury!

Więcej na temat podręcznika przeczytasz tutaj.

Jak kupić książkę?

• Pod adresem: www.fundacja-hipoterapia.pl/ksiazka - w cenie 89,88 PLN (koszty wysyłki w cenie).
  • Po dokonaniu wpłaty na konto Fundacji: Bank Pekao SA, Oddział w Krakowie, ul. Pijarska 1, nr rachunku 25 1240 4533 1111 0010 2163 3570 – w cenie 88 PLN (przesyłka w cenie).
  • Osobiście w biurze Fundacji Hipoterapia w Krakowie (przy ul. Dunajewskiego 5/29, od poniedziałku do piątku, w godz. od 8.00 do 15.30) – w cenie 80 zł. Odbiór możliwy jest jedynie po wpłynięciu wpłaty na konto Fundacji.

We wszystkich sprawach związanych ze sprzedażą książki prosimy kontaktować się pod adresem mailowym: fundacja@hipoterapia.info.pl

Fundacja Hipoterapia Kraków, podręcznik do hipoterapii, książka o hipoterapii, Ingrid Strauss, fizjoterapia na koniu